Blue-White Ladies’ Weblog

 • Blogroll

  • Blue-White Ladies
  • Coltul Ultra’
  • Drepturile Suporterilor
  • Eroii nu mor niciodata
  • NU VOM RENUNTA
  • Romanian Ultras
  • Romanism.net

Achizitiile Politehnicii

Posted by Dodo on February 6, 2008

Oficialii gruparii din Copou sunt multumiti de campania de achizitii din aceasta iarna, pentru care s-au cheltuit 500.000 euro. Politehnica Iasi i-a achizitionat pe Dominik Bersnjak de la Publikum Cejle (Slovenia), Andrej Pecnik de la Sigma Olomouc (Slovenia), Bogdan Straton de la FC Botosani, Adrian Ilie si Andrei Cristea de la Poli Timisoara.

Cei cinci jucatori si-au ales si numerele cu care vor evolua in retur dupa cum urmeaza: Bersnjak – 7, Peknic – 5, Cristea – 10, A. Ilie – 23 si Straton – 24.

Mijlocaşii sloveni Dominik Bersnjak şi Andrej Pecnik, au semnat contracte pe trei ani, Adrian Ilie un contract pe patru ani in timp ce Cristea a semnat un contract valabil pana in vara, cand ii va expira imprumutul in Copou. In cazul lui Straton, clubul iesean nu va vira in contul lui FC Botosani decat doar o parte din suma de transfer, urmand ca in vara, daca acesta va confirma, sa plateasca si restul banilor. In caz contrar, jucatorul va reveni la FC Botosani.

Astazi, la sala de conferinte a stadionului “Emil Alexandrescu”, a avut loc o conferinta de presa in cadrul careia Politehnica Iasi a prezentat fotbalistii transferati in aceasta iarna.

Iata si ce au declarat cei cinci la prezentarea lor oficiala:

Andrei Cristea: “Ar fi pacat ca un oras cum este Iasiul sa nu aiba echipa in prima liga. De aceea sper sa evoluam cat mai bine in retur si sa nu avem emotii in privinta retrogradarii. Voi incerca sa nu ma gandesc ca sunt imprumutat aici ci sa joc ca si cum as fi jucatorul Politehnicii. Sper sa evoluez cit mai bine si sa confirm increderea ce mi s-a acordat.

Dominik Bersnjak: “Am gasit aici o echipa buna si experimentata. Ma mira locul pe care il ocupa in clasament. Cred ca trebuia sa fie mai sus si sunt singur ca va fi mai sus in clasament la finalul sezonului.

Andrej Peknic: “Avem o echipa buna si sper sa ne indeplinim obiectivul. Nu ma asteptam ca fotbalul de aici sa fie la un nivel atit de ridicat.

Bogdan Straton: “Sunt fericit ca am facut pasul spre prima liga. Iasiul este echipa mea de suflet si mereu mi-am dorit sa joc aici. Am inceput fotbalul in Iasi si cand am plecat din acest oras nu ma gandeam ca voi ajunge sa evoluez pentru Poli in prima liga. Sper sa evoluez cat mai bine si sa nu dezamagesc pe cei ce au avut incredere in mine cand m-au adus aici.

Adrian Ilie: “A fost o perioada agitata trecand pe la Timisoara si Petrosani dar acum ma bucur ca sunt acasa si sper sa evoluez cat mai bine pentru Politehnica.

Poze de la venirea lor in Copou si de la conferinta de presa :

1202328276__mg_7974.jpg

1202328276__mg_7978.jpg

1202328276__mg_7988.jpg

1202328276__mg_7996.jpg

1202328276__mg_8016.jpg
65452058ce3.jpg
86716130qy0.jpg
andrejpecnikwu0.jpg
cristeaph3.jpg
dominikbersnjaknu1.jpg
poli08ga4.jpg
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: