Blue-White Ladies’ Weblog

 • Blogroll

  • Blue-White Ladies
  • Coltul Ultra’
  • Drepturile Suporterilor
  • Eroii nu mor niciodata
  • NU VOM RENUNTA
  • Romanian Ultras
  • Romanism.net

Primul meci oficial din 2008… Prima victorie! POLITEHNICA IASI – Steaua Bucuresti 2-1

Posted by Dodo on February 25, 2008

coregrafie meci politehnica iasi - steaua bucuresti

Aseara, in cadrul etapei XX din Liga 1, Politehnica Iasi a invins pe Steaua Bucuresti, cu scorul de 2-1. Golurile au fost marcate in minutul 3: actiune Cristea pe dreapta, centrare sutata in mijlocul careului, de unde Nicolita reia in propria poarta, si in minutul 58: Cristea executa periculos o lovitura libera din lateral stinga, Zapata respinge cu greu, “recidiveaza” la reluarea cu capul a lui L. Munteanu din careul mic, insa nu mai poate face nimic la o noua reluare, a lui Onut. Poli a inceput partida cu:

Cristian Branet, Andrej Pecnik, Cristian Munteanu, Onut, Homei, Naidin (’85 Radu Ciobanu), Adrian Ilie, Dominik Bernsjak, Andrei Cristea (’90 Miclea), Ionut Bilba (’82 Palimaru), Sfarlea.picture-006.jpg

In tribune au fost prezenti aproximatix 13 000 de spectatori, dintre care 600 stelisti. Galeriile ambelor echipe au scandat impotriva lui dRAGOMIR si impotriva anumitor aspecte ale legii pentru combaterea violentei pe stadioane. Galeria noastra a afisat o coregrafie reprezentand un ULTRAS trist, care sta singur in peluza goala, ramasa fara suporteri, amintindu-si de vremurile bune in care flutura steaguri, japoneze si dadea torte. Pe langa desen a fost afisat si mesajul “Nu vrem sa traim din amintiri”. Coregrafia a fost realizata de noi, Blue-White Ladies, si de B.R. Boys. Pe langa coregrafie, a mai fost afisat un mesaj pentru suporterul stelist care a fost omorat cu o saptamana inainte de meci, iar la sfarsit, un mesaj pentru Domnul Muresan de la CFR Cluj, care a afirmat despre meciul nostru ca va fi “o gluma”. Raspunsul nostru a fost unul ironic: “DA… O GLUMA!”. Suporterii stelisti au avut pe gard un mesaj tot pentru fostul lor coleg, si un altul cu “Kosovo je Serbia”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: