Blue-White Ladies’ Weblog

 • Blogroll

  • Blue-White Ladies
  • Coltul Ultra’
  • Drepturile Suporterilor
  • Eroii nu mor niciodata
  • NU VOM RENUNTA
  • Romanian Ultras
  • Romanism.net

Infrangere in Ungaria

Posted by Dodo on July 5, 2008

Nici un ziar de specialitate sau site de sport din tara nu a pomenit ca astazi, sambata 05.07.2008, Poli Iasi va sustine un meci amical in cantonamentul din Ungaria. Ce sa mai spunem despre scorul final sau alte amanunte. Dar noi nu va lasam, asa ca in exclusivitate pentru Romania, forumul http://www.poliiasi.myforum.ro si acest blog, va aduc la cunostiinta cateva date despre meci.

Astazi, de la ora 18 (initial meciul fusese programat la 18:30), s-a disputat meciul dintre vicecampioana Ungariei, DVSC-TEVA si Poli Iasi. Reamintesc ca in iarna, in ianuarie, Poli a reusit sa se impuna la Debrecen, in fata acelorasi unguri, cu 2-1, prin golurile lui Miclea si Pecnik.

Aproape 600 de spectatori au asistat la meciul de sambata care s-a disputat la Balmazújváros (localitatea din Ungaria), aplaudand victoria echipei din Debrecen, cu scorul de 2-1.

Gazdele au preluat controlul dupa un sfert de ora de tatonare, dar nu a fost nimic spectaculos, mai ales ca pentru unguri a fost primul meci amical din perioada de pregatire, iar pentru noi al doilea. Mijlocasul Czvitkovics mai intai si-a pus la incercare propriul portar cu un sut spectaculos, dar s-a recompensat trecand usor de fundasii nostri si centrand perfect pentru Bogdanovics care din 5 metri a inscris cu capul.

In repriza a 2-a gazdele au schimbat aproape integral echipa, intrand in teren si tanarul atacant sarb Nikola Jovanics venit in probe de la Napoli B, dar suporterii si antrenorii nu si-au putut face o impresie reala despre valoarea lui, pentru ca el nu prea s-a integrat in aceasta alcatuire inedita a formatiei ungare, astfel ca managerul Herczeg Andras nu a putut da un raspuns cu privire la viitorul acestui jucator.

In minutul 53, Poli a profitat de o grava eroare a defensivei ungare si a egalat prin Miclea. Dar ungurii raspund imediat si dupa mai putin de 60 de secunde Czvitkovics introduce balonul in poarta goala dupa o pasa a lui Dombi, reusind sa readuca in avantaj formatia gazda in minutul 54.

Pana la final nimic deosebit, astfel ca la fluierul final al arbitrului ungur Kiss L. DVSC-TEVA Debrecen invinge Poli Iasi cu 2-1 (1-0).


Nu avem inca date despre formatia aliniata de Ionut Popa, dar cand vom afla si alte amanunte vom updata acest articol. Asa ca ramenti pe blog pentru a afla amanunte despre echipa noastra.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: