Blue-White Ladies’ Weblog

 • Blogroll

  • Blue-White Ladies
  • Coltul Ultra’
  • Drepturile Suporterilor
  • Eroii nu mor niciodata
  • NU VOM RENUNTA
  • Romanian Ultras
  • Romanism.net

Infrangere rusinoasa

Posted by Dodo on July 6, 2008

Astazi, ca si ieri, Politehnica Iasi a avut un meci amical de pregatire, si nicaieri in mass-media sportiva romaneasca nu am gasit ceva amanunte despre acest meci. Dar, ca si ieri, cateva date despre ce s-a intamplat azi in Ungaria, puteti gasi doar pe acest blog si pe forumul http://poliiasi.myforum.ro.

Pe stadionul Széktói din Kecskemét (Ungaria) Poli Iasi a intalnit duminica de la ora 18, ora Ungariei, formatia locala. Kecskeméti TE (officially Kecskeméti Testedző Egyesület (Kecskemét Gymnastics Club)) este un club fondat in 1911 si care a promovat in acest an in prima divizie ungara, castigand detasat divizia secunda, cu 24 de victorii, 3 egaluri si 3 infrangeri (golaveraj 70-23), urmata la 12 puncte de Szolnok si Ferencvaros.
La aceasta echipa joaca, pe langa maghiari precum Szabolcs Schindler (peste 300 de meciuri in prima divizie, la Vasas, MTK si Honved), si straini ca romanul Gyagya Attila, internationalul bosniac Romeo Mitrović, croatul Ivan Lovric, muntenegreanul Vladan Savic si camerunezul Mbengono Ondoa Yannick.

In fata a 600 de specatatori, cele 2 formatii au aliniat urmatoarele echipe la startul partidei:
Kecskemeti: Mitrovic – Schindler, Lovric, Grkinic, Koszó – Balázs, Alimpijevic, Cukic, Koncz – Kormos, Montvai
Poli: Brăneţ – Radulovic, Onuţ, Ad. Ilie, Kalai – Straton, Alivodic, Tincu, Viveiros, Sfârlea – Bâlbă

Prima repriza a fost la discretia gazdelor, care s-au jucat cu ai nostri. Prima actiune mai inchegata au avut-o in minutul 12, ratand prin Tomislav Sivis. Peste numai 4 minute, Balázs Montvait avanseaza pe partea dreapta pana aproape de linia de corner, centreaza in careu, si mijlocasul Konczs reia din 5 metri in plasa, si scorul e 1-0. Tot gazdele au initiativa, si in min 28 reusesc sa majoreze scorul. La un corner de pe stanga, acelasi Balazs inscrie din unghi inchis si e 2-0.
Balba reuseste sa reduca din handicap dupa doar 3 minute din penalty, dar gazdele continua forcingul si in minutul 39, Branet il faulteaza in careu pe Montvai, si acesta inscrie din penalty, si e 3-1. Dupa numai 5 minute Balazs arunca o minge peste apararea noastra visatoare si Kormos lobeaza elegant peste Branet, stabilind scorul la pauza 4-1.

In repriza a 2-a se petrec mai multe schimbari in ambele formatii, la gazde jucand:
Kecskemeti: Tóth Z. – Mojzes, Lovric, Farkas I., Vass Zs. – Ádám (Menyhárt), Lungu, Alimpijevic, Yannick – Rusvay, Veselinov
iar la noi:
Poli: Plesca – Buta, R. Ciobanu, Munteanu, Pecnik – Bratu, Bersnjak, Milea, Naidin, Miclea – Tanasa (Palimaru)

Aceasta repriza a fost una echilibrata, cu o usoara dominare a jucatorilor nostri. In minutul 56 Miclea suteaza la poarta dar Tóth Zoltán apara, pentru ca in minutul 62 goalkepeerul maghiar sa nu mai poata interveni la sutul aceluiasi Miclea, si scorul devine 4-2.
Iesenii preseaza, dar nu mai reusesc sa puna in real pericol poarta gazdelor. Mai mult, pe contratac, acestia inscriu in minutul 85, dupa o faza lucrata de Rusvay si Veselinov, Menyhart indeplinind o simpla formalitate inscriind pe centrul portii goale, astfel ca meciul se incheie cu un rusinos (pentru noi), dar meritat 5-2 pentru gazde.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: