Blue-White Ladies’ Weblog

 • Blogroll

  • Blue-White Ladies
  • Coltul Ultra’
  • Drepturile Suporterilor
  • Eroii nu mor niciodata
  • NU VOM RENUNTA
  • Romanian Ultras
  • Romanism.net

Cronica ultra’ alb-albastra: Gloria Bistrita-POLITEHNICA IASI 3-1

Posted by Dodo on August 19, 2008

In sfarsit, a venit si pentru noi, prima deplasare. Auzisem inca de dimineata ca va fi cea mai calda zi din aceasta vara. Nasol! Primul lucru la care m-am gandit a fost ca probabil iesenii prezenti la meci vor fi “epuizati” din cauza caldurii, ceea ce va insemna o evolutie nu prea buna, a galeriei noastre. Din pacate am avut dreptate. Atmosfera a fost una de vacanta.

Cu toate ca o parte dintre noi abia asteptam sa ne manifestam dupa o vacanta destul de lunga, din pacate nu impartasim aceleasi sentimente cu majoritatea. Nu numai galeria a avut o evolutie jalnica, ci si echipa. Intr-adevar, cand ai deja 3 infrangeri si te apropii de o a patra, nu te mai manifesti cu acelasi entuziasm. Dar asta nu e o scuza, la fel cum nici cele aproape 40 de grade C, nu ar trebui sa fie. Mai tare s-au auzit si mai multe au fost injuraturile adresate jucatorilor, decat cantecele. Dupa ce am egalat, atmosfera a fost mai placuta , dar asta nu a durat decat cateva minute.
Am fost prezenti in jur de 50 persoane dintre care majoritatea au venit cu cele doua microbuze puse la dispozitie de club, iar restul, cu masinile personale (inclusiv sudul). Steaguri de fluturat au fost doua, si o japoneza, toate trei apartinand B.R. Boys-ului. Pe gard au fost prezente: B.S.E., Blue Force, Gruppo Sado, B.R. Boys (Nord) si Blue-White Ladies (Sud).

Galeria Gloriei a avut o prestatie cam la acelasi nivel cu a noastra. S-au putut observa cateva stegulete alb-albstre in peluza gazdelor, fluturate mai mult la golurile echipei. La sfarsitul meciului, am iesit din peluza dupa ce toti bistritenii au parasit stadionul, dezamagiti de prestatia echipei si unii dintre noi dezamagiti si de prestatia galeriei. In speranta ca la meciul urmator vom obtine o victorie si lasand deoparte dezamagirile, o parte dintre noi am continuat calatoria pana la Vatra-Dornei unde ne-am petrecut o mini-vacanta.

Dodo BWL

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: