Blue-White Ladies’ Weblog

 • Blogroll

  • Blue-White Ladies
  • Coltul Ultra’
  • Drepturile Suporterilor
  • Eroii nu mor niciodata
  • NU VOM RENUNTA
  • Romanian Ultras
  • Romanism.net

Scrisoare deschisa dlui. Sorin Boca

Posted by Dodo on September 5, 2008


“Consider ca acei pusti care mi-au cerut demisia nu sunt suporteri ai Politehnicii. Mai cred ca si acei copii care au mers la Cluj cu tot felul de bannere nu sunt adevaratii fani ai echipei.”
Acestea sunt acuzatiile lansate de dumneavoastra, domnule Sorin Boca, dupa meciul de la Cluj cu CFR, la adresa noastra, a unor suporteri care isi insotesc PE BANII LOR echipa, in toate colturile tarii. Deoarece nu este prima oara cand ne acuzati, simtim nevoia ca de aceasta data sa va raspundem prin aceasta scrisoare deschisa.

In primul rand, va cerem sa nu mai puneti actiunile noastre sub semnul infantilului, pentru ca nu suntem copii, iar ceea ce facem, pentru noi nu e nici un joc, dimpotriva, e ceva foarte serios si pentru care noi punem mult suflet, saptamana de saptamana, meci de meci si chiar zi de zi. Noi suntem cei care mergem mereu alaturi de echipa, indiferent de distanta, timp, programul de la serviciu sau vreme, fiind dedicati si luptand pentru onoarea si respectul orasului nostru.

La meciul de la Cluj, am afisat 3 mesaje pe care probabil nu le-ati inteles de ati facut aceste declaratii, si de aceea suntem obligati sa vi le explicam.

“Lasati-ne pe noi, jucam mai bine ca voi”.
Jocul foarte prost prestat de echipa noastra in primele etape a fost un joc intr-adevar de 0 puncte, insa ce ne-a deranjat pe noi a fost modul de abordare al acestor meciuri, pe care il consideram o lipsa de respect la adresa noastra. Noi nu ne dorim altceva decat sa-i vedem pe jucatori luptand, daruindu-se pe teren, asa cum o facem si noi in tribuna. Nu le cerem nici imposibilul, nici mai mult decat pot.

“Fara bani, fara ambitii/ Drumul spre “b” e fara restrictii”.
Suntem nemultumiti de comportamentul dumneavoastra, al conducatorilor si antrenorilor. Ne amagiti mereu cu declaratii precum ca obiectivul nostru este clasarea in prima jumatate a clasamentului, cand noi de fapt in fiecare an terminam deasupra locurilor retrogradabile. Consideram ca este anormal ca intr-un oras atat de important ca Iasul, capitala Moldovei, sa nu se gaseasca unul sau mai multi investitori care fie sa preia integral echipa, fie sa intre intr-un parteneriat public cu edilii urbei, astfel incat Politehnica Iasi sa isi permita sa lupte de la egal la egal nu cu Dinamo, Steaua sau Rapid, ci macar cu Urziceniul si Timisoara.

“Cumparati jucatori / Nu purtatori ilegali de ghete” .
Nu ati realizat nici un transfer care sa ne dea sperante ca macar ne vom bate cu succes si anul acesta pentru salvarea de la retrogradare. In plus, nu exista o strategie de dezvoltare a clubului, o strategie de crestere a elementelor tinere autohtone. An de an, jucatorii tineri ieseni sunt inlocuiti de jucatori imprumutati pentru 1 an, care apoi sunt luati inapoi de echipele lor, si Poli ramane descoperita. Si ciclul acesta se repeta mereu.

Avand in vedere ca nu este prima data cand suntem acuzati de conducere sau antrenori, vrem sa ne facem intelesi si sa realizati ca Politehnica Iasi nu e a dumneavostra ci ea este a orasului Iasi, a fostelor glorii care au facut istorie pentru Politehnica, si a noastra, a suporterilor, cei care ne facem datoria de a duce mai departe istoria si gloria acestui club. De aceea vom spune si actiona in consecinta cu ceea ce credem ca este mai bine pentru echipa noastra, pentru clubul nostru, pentru orasul nostru, pentru culorile noastre.
Acesta este punctul nostru de vedere pe care, va rugam, chiar daca nu-l impartasiti, sa il respectati.

Peluza Sud Iasi

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: