Blue-White Ladies’ Weblog

 • Blogroll

  • Blue-White Ladies
  • Coltul Ultra’
  • Drepturile Suporterilor
  • Eroii nu mor niciodata
  • NU VOM RENUNTA
  • Romanian Ultras
  • Romanism.net

Cronica ultra’ tricolora: Romania-Tara Galilor (U21)

Posted by Dodo on September 10, 2008

In ultima etapa din grupele calificarii la Campionatul European de Tineret U21, Romania a intalnit la Iasi, pe stadionul “Emil Alexandrescu”, pe ocupanta primului loc in grupa, echipa Tara Galilor. Desi au invins in deplasarea in deplasarea la Wrexham cu 1-0, acest meci crucial pentru nationala noastra s-a incheiat cu scorul de 0-3, tinerii jucatori romani ratand astfel calificarea mult dorita.

Atmosfera din Copou a fost una placuta la inceputul meciului, tribunele numarau in jur de 8,000 de microbisti care au initiat o coregrafie, ridicand cartonase tricolore.

La Peluza Nord, locul unde a fost prezenta galeria Romaniei, era o majoritate de suporteri ieseni si vasluieni. Acestia au fost alaturi de cauza Timisoarei, prin scandari si steaguri de gard (“Alaturi de Timisoara”, “Dreptate pentru Timisoara”). Reprezentantii

Peluzei Sud Vaslui au afisat un mesaj impotriva conducerii fotbalului romanesc (LPF+FRF, cuiburi de hoti/ futu-va-n gura de mafioti), drept urmare, doi dintre acestia au fost retinuti de catre fortele de ordine si au primit amenzi si interdictii. Tota vasluienii au avut si un mesaj adresat tinerilor fotbalisti romanai “Daca jucati fara onoare/Va ia Piti la echipa mare”.

Pe parcursul meciului s-a strigat continuu impotriva “marilor” sefi ai fotbalului, dar si pentru Basarabia si Tinutul Secuiesc. In Peluza Sud si-a facut prezenta un grup de circa 10 persoane, reprezentand suporteri dinamovisti (PCH). Atat in peluze, cat si in tribune, au fost prezente steag

uri tricolore.

Tara Galilor a fost sustinuta de aproximativ 8 suporteri, prezenti in peluza oaspetilor.

Roxanik BWL

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: