Blue-White Ladies’ Weblog

 • Blogroll

  • Blue-White Ladies
  • Coltul Ultra’
  • Drepturile Suporterilor
  • Eroii nu mor niciodata
  • NU VOM RENUNTA
  • Romanian Ultras
  • Romanism.net

Cronica ultra’ alb-albastra: Dinamo-POLITEHNICA IASI 2-0

Posted by Dodo on September 25, 2008

In etapa a 7-a jucam in deplasare cu Dinamo. Frig si nebuneala mare la intrarea pe Stefan Cel Mare. Daca nu aveai buletin si nu erai trecut pe o lista, cu tot cu CNP, ramaneai afara, cica. Totusi, cu vreo 3 minute inainte de inceperea partidei, cand am intrat si cei de pe ultima lista, au intrat si cei fara buletine.Din fericire Dinamo a jucat in alb-rosu, cum era si normal, si ne-a scutit pe noi de jalnicul echipament pe care il imbraca ai nostri cateodata, rosu-alb sau chiar rosu-albastru.

Ne-am asezat steagurile pe gard si apoi am inceput direct sa cantam pentru ca meciul era deja inceput. Prima repriza a fost mai activa pentru galeria noastra, iar in a doua, ne-am stins incet. S-au fluturat 2-3 steaguri, mai mult spre sfarsitul partidei. Pe gard au fost: Blue Force, BSE, B.R. Boys, un steag mic Stilo Unico (Nord) si Blue-White Ladies (Sud).

Sudul Dinamovist nu a fost atat de activ pe cat ma asteptam. Pe gard au fost doua mesaje “Popa esti baiat” si “Noi ne-am dezis de mult de voi!” si ca steaguri de gard, doar Fara Griji si un steag cu un cap de pirat.

PCH-ul a fost mai activ, un singur steag a fost fluturat iar pe gard: Supreme, Dogs of War, Mad Men, Tifosi si Energizatii.

Despre meciul prestat de ai nostri nu e prea mult de spus. Rezultatul spune tot.

Dupa terminarea partidei unii dintre noi s-au indreptat direct spre casa, cu microbuzele, altii spre gara in asteptarea trenului.

Dodo BWL

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: