Blue-White Ladies’ Weblog

 • Blogroll

  • Blue-White Ladies
  • Coltul Ultra’
  • Drepturile Suporterilor
  • Eroii nu mor niciodata
  • NU VOM RENUNTA
  • Romanian Ultras
  • Romanism.net

Cronica ultra’ in alb-albastru: POLITEHNICA IASI – Poli Timisoara 0-2

Posted by Dodo on September 28, 2008

 

Politehnica Iasi-Politehnica Timisoara… derby-ul etapei! Asta daca ar fi sa ne luam dupa spusele domnului Popa. Totusi, atmosfera de pe stadion nu a confirmat acest lucru. Ca de obicei, foarte putina lume in tribune, dar si in peluze. Putini veniti si de la Timisoara. In jur de 20 de persoane au ocupat sectorul rezervat galeriei oaspete.
La Nord, in jur de 150 de suporteri in spatele bannerelor BSE, Blue Force, Gruppo Sado si B.R. Boys. Un steag mare si vreo 3 mici au fost fluturate, iar pe gard a fost afisat tot meciul, mesajul: “Dreptate pt. Poli Timisoara”. Nu s-a cantat foarte mult, in repriza a doua aproape deloc, deoarece la pauza bannerele BSE, BF si GS au fost luate de pe gard in semn de protest deoarece “cei din teren nu ne mai reprezinta prin joc si fac de rusine culorile pe care le poarta”, iar peluza aproape ca s-a golit. Doar bannerul B.R. Boys si mesajul pentru Timisoara, au ramas pe gard.


La Sud au fost prezente pe gard Settore Ultra si Blue-White Ladies, in spatele carora ne-am aflat in jur de 20 de persoane. Evolutia peluzei a fost una buna. Desi multe persoane nu credeau ca vom rezista la Sud mai mult de 10 etape, lucrurile incep sa stea din ce in ce mai bine. Doua steaguri mari si cateva japoneze si-au facut aparitia pe parcursul celor doua reprize.

 

Cei 20 de suporteri veniti din Timisoara au avut o evolutie destul de buna, cantand des, mai ales dupa ce echipa lor a reusit sa inscrie primul si apoi al doilea gol. Au fluturat un steag, iar la un moment dat a aparut pe gard si un banner pe care nu am reusit sa il descifram.
Despre jocul echipei, prefer, din nou, sa nu comentez nimic.

Dodo BWL

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: