Blue-White Ladies’ Weblog

 • Blogroll

  • Blue-White Ladies
  • Coltul Ultra’
  • Drepturile Suporterilor
  • Eroii nu mor niciodata
  • NU VOM RENUNTA
  • Romanian Ultras
  • Romanism.net

Cronica ultra’ alb-albastra: Unirea Urziceni-POLITEHNICA IASI 0-1

Posted by Dodo on October 8, 2008

Luni la pranz, vreme urata, deplasare lunga, in ultimul timp rezultate nefavorabile si, dupa cum ma si asteptam, aud ca au plecat de dimineata doar vreo 10 persoane la Urziceni. Din fericire, cand aproape toate sansele noastre de plecare erau spulberate, aud ca s-a rezolvat “problema”, deci intr-o ora ne imbarcam in masina si pornim spre meci (multumim R). Era destul de tarziu, totusi speram sa ajungem la timp. Si asa a si fost. Am intrat pe stadion in minutul 5.

In prima repriza s-a cantat destul de putin, avand in vedere ca nici jocul echipei nu ne-a stimulat la o atitudine mai entuziasta. Insa, in ultimul minut al primei reprize, cand nu credeam ca se mai poate intampla ceva, Bratu ne-a uimit printr-un supergol. In a douarepriza, atat prestatia noastra cat si a jucatorilor nostri, s-a imbunatatit considerabil. Desi s-au comis multe greseli individuale, am reusit sa ne aparam bine si sa mentinem pana la final, rezultatul de 0-1.

Pe gard au fost prezente steagurile: BSE, B.R. Boys (peluza A) si Blue-White Ladies (peluza B). Am fost 15 persoane cu 3 steaguri de fluturat.

In peluza opusa, galeria Urziceniului a fost formata din aproximativ 30 de persoane, in spatele bannerului Revolution. Au afisat cateva steaguri si de 1-2 ori au afisat si cateva japoneze. Tousi au cantat destul de slab, de putine ori, iar la pauza au parasit peluza. Am remarcat cu un oarecare amuzament, modul in care un anumit membru al peluzei lor, flutura un steag mare. Pornea cu steagul dintr-un capat al peluzei si fugea cu el ridicat pana in coltul opus.

Prima noastra victorie in deplasare si prima victorie pe care am trait-o din plin, sezonul acesta. Insa, cu o floare nu se face primavara. Asadar, asteptam cu nerabdare meciurile care vor urma.

Dodo BWL

Advertisements

2 Responses to “Cronica ultra’ alb-albastra: Unirea Urziceni-POLITEHNICA IASI 0-1”

 1. Animaliciul70 said

  Hai ca incepi sa scrii din ce in jce mai bine 😛

 2. redu' said

  hai mai taci bai… ce frumos este sa acuzam… indiferent ca este vorba despre un/o mesaj, comunicat, cronica, coregafie sau o deplasare…
  bine ca voi le stiti pe toate…
  incercati si apoi mai vorbiti… si daca esti persoana care o presimt… mai bine te-ai ascunde!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: