Blue-White Ladies’ Weblog

 • Blogroll

  • Blue-White Ladies
  • Coltul Ultra’
  • Drepturile Suporterilor
  • Eroii nu mor niciodata
  • NU VOM RENUNTA
  • Romanian Ultras
  • Romanism.net

Cronica ultra’ alb-albastra: POLITEHNICA Iasi – Farul Constanta 2-1

Posted by Dodo on October 19, 2008

Pe data de 12.10.2008 s-a jucat partida restanta dintre Politehnica Iasi si Farul, in Copou. Clubul a stabilit ca intrarea sa fie libera, deci, tribunele au fost aproape pline. Tribune care prin evolutia lor, de mai multe ori m-au facut sa-mi amintesc de vremurile frumoase atunci cand tot stadionul crea o atmosfera de neuitat.

La Peluza A au fost prezente aproximativ 150 de persoane, care s-au rezumat doar la a canta ocazional. Pe gard au fost: BSE, Blue Force, Gruppo Sado si B.R. Boys.

La peluza B au fost cca 20 de persoane din Settore Ultra si Blue-White Ladies. S-au fluturat steaguri, s-au afisat japoneze si s-a cantat aproape tot meciul.

Suporterii constanteni nu au mai facut deplasarea la Iasi, ei fiind prezenti pe 23.08.2008 cand nocturna a cedat inainte de inceperea jocului si arbitrul Istvan Kovacs, dupa ce a asteptat doar jumatate de ora (nu o ora, cum scria in regulament), a fluierat eronat finalul partidei, consfiintind victoria oaspetilor cu 3-0. Aceasta decizie a fost anulata ulterior de comisiile Federatiei care au decis reprogramarea partidei.

Jocul echipei noatre a fost unul destul de slab pana la jumatatea primei reprize, oaspetii profitand de acest lucru si deschizand scorul inca din minutul 8. Din fericire, jucatorii nostri si-au revenit si au reusit sa se impuna cu scorul de 2-1, printr-o prestatie multumitoare si un gol de senzatie inscris de Bernsjak. Bucuria a fost intregita de golul victoriei inscris de Romulus Miclea, unul dintre cei mai iubiti jucatori din actualul lot.

Dodo BWL

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: