Blue-White Ladies’ Weblog

 • Blogroll

  • Blue-White Ladies
  • Coltul Ultra’
  • Drepturile Suporterilor
  • Eroii nu mor niciodata
  • NU VOM RENUNTA
  • Romanian Ultras
  • Romanism.net

Cronica ultra’ alb-albastra: POLITEHNICA Iasi – FC Brasov 1-1

Posted by Dodo on October 23, 2008

In etapa a XI-a, Politehnica a intalnit acasa pe FC Brasov.

La inceputul partidei, aproximativ 6000 de spectatori erau prezenti in tribunele stadionului Emil Alexandrescu, dintre care 30 veniti din Brasov.
Din fericire, rezultatele favorabile si jocul bun prestat de ai nostri in ultimele etape, au adus mai multa lume in tribune, dar nu si in peluze.

La Peluza A, aceleasi 100-150 de persoane in spatele steagurilor: BSE, Blue Force, Gruppo Sado si B.R. Boys. Ca de obicei, s-au fluturat 2-3 steaguri ale B.R. Boys-ului, acestia afisand si 2 mesaje: “5 ani…de promisiuni in vant/ Financiar inca suntem la pamant!”, “Vrem actionari adevarati/ Nu doar bani imprumutati”. S-a cantat slab, spre satisfacator.

In Peluza B au fost prezenti in jur de 25 de persoane din Settore Ultra si Blue-White Ladies. La inceputul partidei, Blue-White Ladies a afisat o coregrafie aniversara de 2 ani, reprezentand stema brigazii, si au afisat un mesaj: “2 ani de gratie intr-un fenomen in ‘dizgratie’ “. Pe parcursul celor 2 reprize s-au fluturat mai multe steaguri mari si mici si s-au afisat japoneze. S-a cantat aproape tot meciul.

De asemenea, in repriza a 2-a, cele 2 peluze si-au dat “replica” pe mai multe cantece. Din pacate numarul mic de membri din ambele peluze are efecte si in plan sonor, uneori vuietul tribunelor acoperind prestatia noastra.

In sectorul oaspete au fost prezente pe gard: Delinquent, Flank Ultra 98, Grupo Alcoli si Provincial, au fluturat cateva steaguri mici si au cantat destul de mult.

La fel ca si in restanta cu Farul, jucatorii nostri s-au trezit abia dupa golul ospetilor, numai ca de aceasta data nu au rusita decat sa egaleze, desi au fost multe ocazii la poarta oaspetilor.

Dodo BWL

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: