Blue-White Ladies’ Weblog

 • Blogroll

  • Blue-White Ladies
  • Coltul Ultra’
  • Drepturile Suporterilor
  • Eroii nu mor niciodata
  • NU VOM RENUNTA
  • Romanian Ultras
  • Romanism.net

Cronica ultra’ alb-albastra: POLITEHNICA Iasi-Pandurii Tg Jiu 1-1

Posted by Dodo on November 5, 2008

Suntem la sfarsitul lunii octombrie, 31. Echipa mea de suflet joaca astazi acasa cu Pandurii Tg Jiu. Se anunta o vreme frumoasa de fotbal, dar mi-e teama de un lucru. Mi-e teama ca stadionul din dealul Copoului va fi ocupat din nou doar de vreo 4000 de oameni. Aceeasi suporteri care cu adevarat nu au uitat drumul spre stadion in acest oras.

Avand in vedere ca mai sunt 3 ore pana la meci, imi pun steagul in ghiozdan, mananc ceva si ies din casa cu acelasi “doamne ajuta” in gand, indreptandu-ma spre locul in care ma intalnesc cu ai mei. Dupa multa bere bauta, urcam spre stadion. Ne cumparam bilete si ne ocupam locurile in Peluza Sud Iasi. Ne punem banner-ele pe gard (Settore Ultra si Blue White Ladies), pregatim steagurile de fluturat si incepem sa cantam.

La peluza NORD si-au facut simtita prezenta cca 200 de suporteri in spatele steagurilor de gard: Blue Force, BSE, Gruppo Sado, BR.Boys, avand 2-3 steaguri de fluturat. De cantat au facut-o arareori, in special la inceputul meciului, la fazele incinse ale partidei si la “dialogul scandat” cu Peluza Sud.

Cei de la tribuna a 2-a au fost in verva, dand uneori tonul la scandari care au fost preluate de toti cei 5-6.000 de spectatori prezenti la meci.

In sectorul rezervat oaspetilor au fost prezenti circa 10 olteni, pe gard avand un steag cu stema echipei. S-au fluturat steaguri alb-albastre si au cantat aproape tot meciul. Deseori se auzeau si sunetele goarnelor care incercau sa ne acopere.

Avand in vedere ca sambata Romulus Miclea face un pas important in viata, se casatoreste, ii dorim pe aceasta cale casa de piatra si multa fericire.

Dupa cum majoritatea stiti, marti ne asteapta un meci foarte important la Vaslui in Cupa Romaniei. Sper ca toti suporterii ieseni sa fie alaturi de echipa in ciuda faptului ca aceasta trece printr-o perioada mai grea.

Razvan SUD

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: