Blue-White Ladies’ Weblog

 • Blogroll

  • Blue-White Ladies
  • Coltul Ultra’
  • Drepturile Suporterilor
  • Eroii nu mor niciodata
  • NU VOM RENUNTA
  • Romanian Ultras
  • Romanism.net

Cine suntem?!

bwl.jpgCu cateva zile inaintea ultimului meci din Copou al Politehnicii din sezonul 2005-2006, cel cu FC Arges, au aparut primele discutii legate de infiintarea unei brigazi de fete la Iasi. De ce?! Pentru a schimba mentalitatea suporterilor romani, pentru a demonstra ca si fetele sunt in stare sa-si sustina echipa iubita, indiferent de sacrificii, distanta, timp sau alte lucruri care pe unii i-ar impiedica sa faca acest lucru. Pentru ca, dupa cum spune si un mesaj al nostru, “intr-o lume dominata de barbati, noi dam gratie peluzei”.

Pe data de 2 aprilie 2006 ne-am facut aparitia in peluza sud, pentru ca din sezonul 2006-2007, sa activam in peluza nord. Bannerul Blue-White Ladies a fost pentru prima data prezent pe gard, la 1 Octombrie 2006 cu ocazia partidei dintre Politehnica Iasi si Steaua Bucuresti, acesta considerandu-l momentul in care brigada noastra a luat fiinta. Eram 20 fete. A urmat o perioada in care ajunsesem sa fim 33, insa din anumite motive care ne privesc doar pe noi, in momentul de fata am ramas 15.

Am debutat la acel meci, cu o coregrafie care in mare parte a fost realizata cu ajutorul nostru. Ne-am implicat la majoritatea coregrafiilor care au urmat si care au fost realizate de peluza noastra, am initiat impreuna cu alti membrii ai galeriei, proiecte de genul “Implicati alaturi de cei cu HIV”, dupa care au urmat mai multe mesaje realizate doar de noi, coregrafie la implinirea unui an, si cu siguranta nu se vor opri aici.

De ce Blue-White Ladies?! “Blue-White”, pentru ca purtam mereu culorile pe care le iubim, in suflet, in inima si nu numai. “Ladies”, pentru ca asta am simtit noi ca ne caracterizeaza cel mai bine.

Obiectivul nostru este sa sustinem neconditionat echipa pe care o iubim. Ne ghidam dupa stilul ULTRA’ , care pentru noi reprezinta UN MOD DE VIATA.

Multumim celor care ne sustin, care ne-au fost si ne sunt alaturi, insa cele mai mari multumiri i le aducem POLITEHNICII IASI, din al carui motiv noi existam.

Advertisements

10 Responses to “Cine suntem?!”

 1. fetelor, va sustinem cu toate puterile noastre, insa pentru ca demersul nostru comun sa aiba succes trebuie sa ne sprijinim reciproc

  noi v-am adaugat ca link pe blogul nostru si va invitam sa ne spuneti parerile voastre

  http://femeipestadioane.blogspot.com

 2. AzA said

  daca stam s ne imaginam, o voce a peluzei plina cu fete…ar suna groaznic..nu prea se poate compara cu vocea dura a baietilor cantand la unison…ma rog..noi va sustinem…respect si pentru Pover Puff de la Dinamo…

 3. isa KMKZ said

  voi sunteti unite cu ablaze asa? cea mai pare prostie=))) sper ca nu sunteti si voi ca ele adik mna atat de lase incat sa va ascundeti prin biserici=)))), cu mare “respect” de la isa KMKZ 😉

 4. Roxanik said

  Domnisoara Isa, sunt curioasa care dintre noi s-ar ascunde 😉

 5. fair fight ? intre fete ? :)))

 6. Uitandu-ma prin google la romanian ultras, am ramas surprins sa dau de site-ul vostru, ma rog… surprins? surprins sa vad ca si in provincie s-a manifestat interesul fetelor de a se exprima intr-o peluza! Aprecieri sau critici nu sunt in masura sa fac din simplul motiv ca nu sunt in cunostinta de cauza cu ceea ce faceti, insa vreau doar sa mentionez ca “libertatea de exprimare” apartine oricui asa ca vreau sa aud de grupuri feminine pe stadioane (prin mesaje,steaguri,”japoneze”), nu doar pe internet… bafta in ceea ce doriti sa faceti, si de ce nu bun venit in viata ultras!:)

 7. K said

  Isa,te rog frumos nu te mai afirma! ca vorbesti numai prostii!lasa fetele in pace,cu echipa si culorile lor!
  Respect pentru cei care lupta pentru visele lor, pentru dorintele lor, pentru culorile lor, indiferent de nuante, indiferent de varsta, indiferent de sex!

 8. a dat si fata cu parerea acuma ai saiti in cap lu isa aia…:))!!!

 9. Buc said

  sunt mai bune cele de la ablaze

 10. Kamikaze Girls said

  imi cer scuze in numele brigazii…pentru impostoarea de mai sus, care se crede membra KAMIKAZE GIRLS!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: